søndag 3. februar 2013

Fordelene med å bruke mikrospar

For mange nordmenn har mikrospar revolusjonert måten vi sparer på, og hjulpet mange med å bygge opp en solid sparekonto de kan bruke på reiser, oppussing eller hva enn man skulle ønske. I forhold til vanlig sparing er det mange fordeler, og videre kan du lese om alle fordelene med å bruke mikrospar.

Det aller beste med mikrospar er at du kan spare penger uten at du trenger å gjøre noe som helst. Hver eneste gang du bruker kortet ditt vil en liten og valgfri sum overføres til sparekontoen din. Hvis du kjøper ting fire ganger på en dag vil denne summen overføres til sparekontoen din fire ganger, så jo mer du handler, jo mer penger sparer du!

Når man kun bruker vanlig sparing kan man fort risikere at man glemmer å sette av penger til å spare, eller rett og slett ikke har tid og mulighet og dermed ender opp med å bruke pengene istedenfor. Med mikrospar slipper du dette problemet, og den avtale summen overføres hver gang du bruker kortet. Det flotte med det er at man ikke må overføre mye penger på en gang, slik at du plutselig får litt dårlig råd, og istedenfor overfører den småbeløp hele tiden, slik at pengene forsvinner sakte, men sikkert.

Om du vil ha pengene til en sparekonto, en bufferkonto eller spare opp til å kjøpe noe nytt kan du velge helt selv, og det er gøy å følge med på hvordan du jevnlig nærmer deg målet ditt, helt uten at du merker at du sparer! Hvis du velger å spare så mye som 20kr hver gang du handler blir det fort litt penger på denne sparekontoen, og man kan fort få råd til en TV eller en storbytur i løpet av rimelig grei tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar